Merken

Happy Socks

Tijdens de Zweedse lente van 2008 besloten twee vrienden, creatief ontwerper Viktor Tell en marketingwizard Mikael Söderlindh, een zotte revolutie te starten.


Vanuit hartje Stockholm vertrok hun prettig gestoorde wereldmissie om brave en anonieme alledaagse sokken te vervangen door vrolijke, kleurrijke en ongedwongen persoonlijke exemplaren.


Onder het motto 'all play, no work' verrast Happy Socks met fleurige en modieuze sokken. Kousen met pit die via kleur zorgen voor een tikkeltje verwondering en een portie plezier.


Op maat van fans van Zotte Sokken voor elke gelegenheid, stemming en stijl. En met hun billijke prijzen ook op maat van elk budget!


 -> Vrolijke 'Zotte Sokken'


Happy Socks heeft inmiddels zowat de hele wereld veroverd, maar dat vonden we geen afdoende reden om deze sympathieke kousen niet in de armen te sluiten. 


-> Niet zomaar katoen

 

Het katoen van Happy Socks is gekamd voordat het in draden wordt gesponnen. Hierdoor worden korte vezels verwijderd zodat de sterke en langere vezels overblijven. Stof wordt geweven met Italiaanse Lonati-machines, bekend om hun hoge precisie. De machines worden aangestuurd door computers om het patroon te garanderen. Naden zijn handmatig gemaakt. Zo wordt opproppen bij de tenen voorkomen en zijn de naden mooi glad.