Merken

Ubang

Een verleden als kostuumontwerpster en set designer... dat laat zich goed voelen in elke sok van Ubang! Ubang Babblechat (zoals dit beestje dan voluit heet) is het geesteskind van de Deense Ulla Bang Jørgensen.

 

Sinds 2006 spreken haar fantasievolle ontwerpen tot de verbeelding van elk kind (en mama en papa, nemen we aan). Zowaar ook praktisch als er geen speelgoed in de buurt rondslingert want elke kletskous – van bijtgrage haai tot lief konijn – tover je in een wip om tot handpop.

 

Bijzonder en grappig, in krachtige kleuren gegoten en met duurzame materialen afgewerkt. Een en al ode aan de verbeelding; daar zijn we dol op.

 

De collectie is overigens gemaakt van Oekotex certificeerd katoen. Dat wil zeggen dat alle kousen van Ubang-makelij vrij zijn van schadelijke stoffen. Leuk om weten.

 

-> Speelse Zotte Sokken


Sokken hoeven volgens Ubang niet alleen functioneel te zijn, fantasie en speelsheid zijn van even groot belang. Wie dergelijke visie uitdraagt, solliciteert nadrukkelijk voor een plekje in onze zotte rekken!