Over ons

Wie zijn we?

Als liefhebber van films, van boeken, van mensen, als mama van een klein handvol jonge bloedjes, dat ook, ligt de keus voor een – proef het woord – sokkenwinkeltje niet zo voor de hand.

Daarenboven laat mode ons Siberisch koud. Maar vrolijke kleuren en blije motiefjes nièt.

Lieve kabouters, dolle ninja's, romantische vlinders en zowat alles er tussenin; zijn ze niet zot aanstekelijk? Het is al zo grijs en serieus in België. En een goed gevoel... start met blije voeten!

Wat doen we?

Zotte Sokken drijft een zot handeltje in uitbundige sokken. Kousen met wilde patronen en gekke motieven. Een beetje kunstig, een snuifje funky, altijd origineel en excentriek. Comfortabel én vrolijk.

Panty's, lange kousen, korte sokken, voor mannen, vrouwen & kinderen. Er is voor elk wat wils.

Of toch bijna.

Zotte Sokken pronkt met de leukste ontwerpen van originele merken uit Frankrijk, Zweden, Denemarken en (tatata: exclusief!) de VS.

Uiteraard konden fleurige 'Happy Socks' en speelse 'Ubang'-kletskousen niet ontbreken. We zijn ook zo fier als een pauw op ons 100% Belgische & jonge merk 'Sock You'. Het fraaie Franse 'Berthe aux grands pieds' vliegt dan weer zo goed als alleen over de toonbank in stenen winkels, het funky 'Sock It to Me' is niet op Belgische bodem te bespeuren, de op en top Amerikaanse zottigheden van 'K. Bell' en de kleurige kunstwerkjes van 'Laurel Burch' zijn op het hele Europese continent onvindbaar.
Tot online shop Zotte Sokken de neus aan het venster stak, uiteraard.

Waar doen we dat?

Hier. Online. Op je Mac, pc of mobiel. Op Facebook.

Wanneer dan wel?

We zijn de klok rond open, dat is evident.

Waarom toch?

Goeie vraag. Voor het plezier, wellicht.